Kerhon ylimääräinen jäsenkokous

Kerhon ylimääräinen jäsenkokous pidettiin 13. huhtikuuta mökillä. Paikalle oli kerääntynyt toistakymmentä henkilöä päivittämään kerhon sääntöjä RSKL:n, Ruotsinsuomalaisten Keskusliiton, normaalisääntöjä vastaaviksi. RSKL:n säännöt hyväksyttiin jo 2011, mutta kaikkien kerhokiireiden keskellä oli unohdettu muokata kerhon säännöt uudelleen.

Jäsenkokouksen puheenjohtajana toimi Heli Aarnipuro ja sihteerinä Olli Falben. Kokous kävi läpi sekä suomenkieliset että ruotsinkieliset säännöt ja ne hyväksyttiin. Kokouksen lopuksi johtokunta tiedotti ajankohtaisista asioista, kuten sunnuntaina alkavasta Ruosufestivaaliviikosta ja kahden viikon kuluttua pidettävästä Kansallisesta veteraanipäivästä, jota kerho juhlii tänä vuonna ensimmäistä kertaa. Alla kuvia jäsenkokouksesta.

Foto: Olli Falben & Christina Borg