Suomen kurssi Yliopistolla päättyi keväältä

2013-04-16finska (5) Uumajan Yliopistossa tiistai-iltaisin pidetty suomen kielen jatkokurssi päättyi tänään. Kymmenkunta opiskelijaa halusi joulun jälkeen jatkaa syksyllä pidettyä alkeiskurssia. – Olen oppinut todella paljon, sanoi Nils Larsson, joka otti viime keväänä yhteyttä Uumajan Suomalaiseen Kerhoon ja ehdotti yhteistyötä. – En ollenkaan olisi uskonut, että opin puhumaan niin paljon ja uskallan käyttää kieltä.
2013-04-16finska (2)Suomen kielen kurssia on vedetty  Studentkårenin, ABF:n, Uumajan kunnan ja Uumajan Suomalaisen Kerhon yhteistyönä. Kaikki viimeisessä tapaamisessa mukana  olleet suomen kielen opiskelijat olivat sitä mieltä, että jatkamme kielen opiskelua syksyllä.
2013-04-16finska (1)– Kesän aikana voisin pitää teille ”päiväkirjamerkintöjen korjauspalvelua”, jos haluatte.”, ehdotti kurssin yksi vetäjistä Raili Borg. ”Te kirjoitatte loppukesän päiväkirjaa, meilaatte teokset minulle, ja minä korjaan. ” Kaikki paikalla olevat halusivat olla mukana. Sekä Raili että Christina Borg – toinen vetäjistä – saivat kurssilaisilta kovasti kiitoksia ja suklaarasiat.