Lauantaina oli lasten elokuvan ensi-ilta

Lauantaina oli lasten elokuvan ensi-ilta. Lasten ihan itse tekemä elokuva ”Superkeijut” esitettiin ihan oikeassa elokuvateatterissa, Folket Husissa. Mistä tämä elokuva sitten kertoi?

Elokuvan nimi on: Superkeijut.

Juoni on lyhykäisyydessään seuraavaa: Superkeijut huomaavat epäilyttävän raketin ja lähtevät katsomaan mistä on kyse. Heille selviää, että kyseessä on pahamainen rosvojoukko, jonka tarkoituksena on tuhota koko galaksi. Tämän kuultuaan superkeijut hyökkäävät rosvojen kimppuun. Taistelun jälkeen rosvot meinaavat kuitekin päästä pakoon, mutta superkeijut onnistuvat estämään tämän.

Ensi-illan jälkeen juotiin yhdessä juomia ja kahvia ja syötiin perunalastuja, karkkeja ja muuta hyvää Folkets bion alakerrassa. Hieno ensi-ilta ja jännä elokuva. Ensi lauantaina on taas Lauantaikerho tavalliseen tapaan kerhon mökillä.  Maanantaina 29/4 klo 18.00 on Uumajassa lasten konsertti. Paikka ei vielä ole selvä, mutta Uumajassa pysähtyvät Pressan katit matkalla Etelä-Ruotsiin.