USK:n syyskokous 14/11 2015

USK:N SYYSKOKOUS 14/11 2015
Kokouksen puheenjohtajana toimi Heli Aarnipuro ja sihteerinä Olli Falbén. Kokouksessa vahvistettiin kerhon ja jaostojen toimintasuunnitelmat ja talousarviot vuodelle 2016 (60-vuotisjuhlavuosi)
Puheenjohtajaksi vuodelle 2016 valittiin Tapio Tamminen ja muut johtokunnat jäsenet ovat K. Valter Jauhiainen (1 v), Pekka Erikoinen (1v), Jari Prosi (2v), Saara Minkkinen (2v) sekä varajäseninä Matti Wirlander ja Kyllikki Övermark (kumpikin 1v).
Kerhon logokilpailua (60-vuotiaan kerhon juhlalogo) jatketaan tämän vuoden loppuun asti jotta saataisiin erilaisia ehdotuksia (tähän asti on tullut vain yksi ehdotus). Lopullisesta valinnasta päätetään kerhon koulutustilaisuudessa ja uuden johtokunnan järjestäytymiskokouksessa 9-10 tammikuuta.
Kerhon mökin kunnostamisesta ja konttorin mahdollisesta siirtämisestä käytiin vilkas keskustelu, joka jatkuu kunnes löydetään tyydyttävä ratkaisu.

1-P1010072