Naisten uintimatka Övikiin

Lauantaina 25. helmikuuta lähdemme ensimmäiselle SPA-matkalle. Menemme Ö-vikin Paradiskylpylään, jossa on uimaosasto ja kylpyläosasto. Pääsylippu kylpylään maksaa 260 ja sillä lipulla voi myös käyttää kaikkia uimaosaston palveluita. Jos kylpylään menijöitä on 10 tai useampi saamme hinnasta 10 % alennuksen. Se joka ei halua mennä uimalaan ja/tai kylpylään voi viettää päivänsä Övikissä. Matkan Övikiin teemme junalla. Koska aktiivit akat olivat niin ahkeria koko viime vuoden (2011) ja toimintamme meni hyvin plussan puolelle, sponsoroi jaosto junamatkan kaikille, jotka osallistuivat ahkerasti toimintaamme ja ahersivat joulupöydän yms. järjestelyiden puitteissa 2011. Matkaan voi toki lähteä kaikki kiinnostuneet Kerhon jäsenet – matkan sponsorointi koskee kuitenkin vain ”Aktiiveja Akkoja”. Junamatkan hinta on korkeintaan 2 x 138 kr. Lisätietoja kylpylästä saat osoitteesta: www.paradisbadet.se

Kylpylän yhteydessä on kauneushoitola. Sieltä jokainen halukas voi varata haluamansa hoidot etukäteen puhelimitse tai internetin kautta. Kylpylän kotisivun kautta löydät tiedot myös kauneushoitolasta.

Tammikuun torstaitapaamisessa osa akoista ilmoittautui jo alustavasti Övikin matkalle – kylpylään tai kaupunkikierrokselle. Käytännön järjestelyiden takia (esim. riittävästi rahaa junalippuihin) haluan viimeistään helmikuun tapaamisessa 23. helmikuuta saada lopulliset tiedon kaikilta, jotka haluavat lähteä mukaan. Voit ilmoittaa lähdöstäsi tietenkin jo nyt vaikkapa sähköpostiviestillä, SMS:llä tai puhelimitse minulle. Ota myös yhteyttä, jos sinulla on jotakin kysymistä matkasta ja siihen liittyvistä asioista.

Tässä vähän tietoja matkajärjestelyistä ja käytännön asioista:

 • Juna lähtee Uumajan keskustan rautatieasemalta (ei siis uudelta asemalta sairaalan vierestä) klo 11.00. Lähdemme kaikki sieltä, jotta voimme ostaa liput      kaikille yhdellä kertaa.
 • Tapaamme  rautatieasemalla jo 10.30 ettei tule stressiä.
 • Lähdemme takaisin Övikistä klo 17.15 junalla. Joka haluaa voi silloin jäädä pois  junasta sairaalan asemalla.
 • Junamatka kestää tunnin verran.
 • Juna-asema  Övikissä on ihan lähellä kylpylää ja suurin piirtein yhtä keskustassa kuin Uumajassakin.
 • Kylpylässä on mahdollisuus syödä joko baariruokaa (esim. hampurilaisia, salaattia yms.) tai vähän hienompaa ”ravintolaruokaa”. Kylpylässä voi myös ostaa      olutta ja viiniä. Kaikki maksavat ruokansa ja juomansa itse.
 • Kaupungille      menevät saavat syödä mitä haluavat ja missä haluavat.
 • Kaikkien kylpylään menevien pitää ottaa munalukko mukaan pukukopin lukitsemiseen. Lukon voi ostaa myös paikan päältä – hinta on muistaakseni 40 kr.
 • Ota mukaasi myös kaksi pyyhettä, ne kastuvat nopeasti. Saunoissa pitää käyttää pyyhettä ympärillään – uimapuku pitää riisua pois päältä.
 • Jos haluat mennä syömään kylpylän parempaan ravintolaan, niin siellä pitää olla yllä  joko kylpytakki tai T-paita+pyyhe.
 • Voit ottaa mukaan oman kylpytakin. Niitä voi myös vuokrata (80 kr) tai ostaa (148 kr puuvillatakki) paikan päältä.

Mitäs muuta? Jos sinulla on kysymysti, tutki ensin kylpylän kotisivua ja jos et löydä etsimäsi tietoa, lähetä kysymyksesi minulle.

Kaupungille menijöille on linkki tässä: http://www.cesam.nu/index.asp?pageID=178

Mirjami kertoi kuulleensa, että rautatieasemalle on ravintola, jossa jonkun kävijän mukaan on hyvää ruokaa. 25. helmikuuta näyttävät kaupat olevan auki klo 16 asti. Kaupungille menijät voivat suunnitella yhteistä ohjelmaa shoppauslauantailleen (esim. missä syödään ja milloin) helmikuun Akkojen tapaamisessa.

Muuten – jos olet Kerhon jäsen, sinulla on automaattisesti tapaturmavakuutus, joka korvaa mahdolliset vahingot ja onnettomuudet osallistuessasi Kerhon toimintaan – myös Övikin matkan aikana. Muistathan maksaa jäsenmaksusi.

Helmikuun tapaaminen torstaina 23. päivä on poikkeuksellisesti Eija Risbergin kotona. Eija asuu Tegissa ja osoite on Bondegatan 16. Aja ensin Tegin sairaskodin luo – käänny sen kohdalla oikealle/Linåkersvägen – käänny oikealle Bondegatanille – talo (punainen tiilitalo) on vasemmalla puolella katua Hultvägenin risteyksessä. Tapaamme kuten tavallista klo 18.30. Jos eksyt on Eijan puhelinnumero 070 – 230 13 57.

Olen nyt hakenut restaurangchansen-kupongit myyntiin. Ostathan sinäkin vihkosen (200 kr, etu > 23000, jos käytät kaikki kupongit) ja kannatat siten omaa toimintaasi. Ota yhteyttä minuun, jos haluat ostaa vihkosen itsellesi tai jollekin toiselle, niin toimitan vihkosen sinulle. Tarvitsemme myös vapaaehtoisia myymään vihkosia jaoston ja Kerhon ulkopuolisille. Tällä hetkellä vihkoja on myynnissä vain jaoston johtoryhmäläisillä. Niin pieni kuin suurikin apu on tervetullutta.

Käsityöopintokerho alkaa Valman ja Eilan ansiosta tulevana sunnuntaina 12. helmikuuta klo 15.00 Kerhon konttorilla, Mariehemsvägen 2 F. Opintokerhossa voi tehdä esimerkiksi laukkuja ja/tai koreja kahvipusseista. Tule mukaan, niin saat kuulla lisää.

Aktiivien Akkojen Usuravuoro on 19. helmikuuta (eikä 12. niinkuin muistelin Akkojen tammikuun tapaamisessa). Kuka uskaltautuu studioon kaveriksini? Entä teknikoksi – Titti, jaksatko?

Ja kaiken muun hyvän lisäksi jatkuvat Pilates maanantaisin ja vesijumppa keskiviikkoisin. Kylmien säiden, sairauksien ja työesteiden takia huominen pilatestreeni jätetään kuitenkin välistä.

Olihan sitä jo tässäkin asiaa – Nähdään ………………. Heli

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *