Ruosufestivaaliviikon ohjelma alkaa olla hanskassa

Ruosufestivaaliviikon ohjelma alkaa olla hanskassa. Vain Filmifestivaalin elokuvien järjestys on vielä työn alla ja torstain Lounastreffeiltä puuttuu se treffi. Vuoden Festivaaliteemaksi tuli ”Feel Finland!” eli Tunne Suomi. Tällä Feel – tunteella ei toki tarkoiteta Suomen olosuhteiden ja asioden tuntemusta, vaan sitä fiilinkiä, mikä löytyy suomalaisuudesta, Suomesta ja suomen kielestä. Tunnetta, joka alkaa kivikovassa peruskalliossa seisovista kantapäistä ja jatkuu sydämen, mielen ja kielen kautta päälakeen, uskoon, toivoon ja unelmiin. Meidän ruotsinsuomalaisten suomalaisuuden tunnetta. Tunnetta, joka ei häviä, vaikka kieli katoaisi ja geenit laimentuisivat. Sitä tarjotaan Uumajan Suomalaisen Kerhon mökillä koko festivaaliviikon ajan joka päivä.

Painamalla yllä olevaa linkkiä Ruosufestivaali 2012 pääset tutkimaan viikon ohjelmaa. Tervetuloa! Toivottaa Uumajan Suomalainen Kerho.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *