Norrlandsoperan antaa ilmaisen kotikonsertin mökillä 12.5 klo 17.00


Norrlandsoperan antaa MADE -festivaalin yhteydessä ”kotikonsertin” Uumajan Suomalaisen Kerhon mökillä 12.5 klo 17.00. MADE  lähtee sanoista Music. Art. Dance. Experience. Musiikki, taide, tanssi ja kokemus. Tänä vuonna tehtävien kotikonserttien tarkoituksena on siirtää MADE-festivaali oopperatalosta koteihin ja luoda muutama vain kerran elämässä tapahtuva kokemus. Tällaisen ainutkertaisen kokemuksen haluaa Norrlandsoperan antaa Uumajan Suomalaisen Kerhon jäsenille.  Kerhon mökillä esiintyy kolmihenkinen ensamble Norrbotten Neo -orkesterista Piteåsta ja konsertti on 30-45 minuuttia. Illalla voi Norrlandsoperassa kuunnella c/o Mokomaa klo 19.00 ja 23.30.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *