Äitienpäivää vietetiin Ålidhemin kirkolla

Toukokuun toisena sunnuntaina vietetään Suomessa äitienpäivää ja juuri äitenpäivää juhlittiin myös Ålidhemin kirkossa sunnuntaina. Äitienpäivän ohjelma alkoi rukoussunnuntain jumalanpalveluksella. Tapio Tamminen piti puheen äideille, Lovisa Jacobsson ja Pirkko Hirvonen esittivät yhdessä kaksi runoa ja Lovisa lauloi, Seija Paadar lausui kaksi runoa, kirkkokuoron esiintyi, Heikki Vihtari ja Antti Paadar lauloivat ”Lapin äidin kehtolaulun” , Ulla Rantapää ja Pirkko Hivonen esittivät sketsin ja paikalla olevat miehet jakoivat ruusuja äideille.
Paikalla oli seitsemänkymmentä henkilöä. Uumajan Suomalainen Kerho tarjosi äitienpäiväkakut ja kerhon miehet Jari Prosi, Pekka Erikoinen ja Östen Ollman hoitivat kahvituksen. Kiitokset työntekijöille!

Kuvassa laukkuryssä (Ulla Rantapää) esittelee mm puukonterottamiseen sopivaa yleiskonetta (Pirkko Hirvonen). Alla kuvia mukavasta äitienpäiväjuhlasta.

2 svar på ”Äitienpäivää vietetiin Ålidhemin kirkolla

  1. Niin en oikein saanut selvää nimestä tälle ihme koneelle mikä ,oli erinomainen ??
    !!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *