Joulupöydässä maistuvaa ruokaa


Uumajan Suomalaisen Kerhon Mökkitoimikunta ja Naisjaosto  järjestivät yhdessä lokakuussa kaupungin ainoan ruotsinsuomalaisen joulupöydän.
Tosi onnistunut ruokailu. Irma Säisä, Ulla Kiivuori, Raija Simola, Hilkka Rajala,  Heli Aarnipuro, Marjatta Forsells ja Kaarina Honkanen voivat olla oikein tyytyväisiä tulokseen.

Foto: Heli Aarnipuro

2 svar på ”Joulupöydässä maistuvaa ruokaa

  1. Tuli teitä ikävä niin aukaisin netin katselen kerhon kuvia! Kävin eilen Gävlen suom.seuran juhlissa heidän mökillään. Ensi vuonna Sandvikenikin kuuluun suomen kielen hallintoalueeseen, mitenkäs muuten! Monet kevätterveiset teille kaikille sinne Uumajan Suomalaiseen kerhoon.

    • Hei Anneli ja kevätterveisiä sinullekin! Joo, kerhossa meillä toiminta vaan pysyy ja paranoo … Jos ja kun muutat joskus takaisin Uumajaan, niin kyllä yritämme sullekin tekemistä keksiä:) Kiva kun tulee uusia hallintoaluekuntia, onhan se nyt tietenkin extra hyvä kun RSKL:n puheenjohtajan kotikuntakin liittyy hallintoalueeseen, kun hän on ollut ajamassa asiaa valtakunnallisella tasolla. Toivottavasti Gävlen juhlissa oli kivaa, meillä oli. Vien terveiset eteenpäin.
      /Raili Borg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *