Johtokunta kokoontui konttorilla

Kerhon johtokunta päätti muun muassa osallistua Yhdistysten päivään Folkets Husilla 15.9. Kerhon vaalivaliokuntaa taydennettiin Merja Olssonilla ja kerhon 2014 työryhmään valittiin Heli Aarnipuro. Marieheminpäivästä 26.8 keskusteltiin, samoin rosvopaistijuhlista 22/9 ja 6/10. Kerhon toiminnansuunnittelukurssi päätettiin pitää 28/10 joilloin myös mökkitoimikunta toivottavasti järjestää sunnuntai-illallisen kurssin jälkeen. Johtokunta keskusteli Uumala-yhdistyksen vuosikokouksen jatkokokouksesta, Suomen kielen delegaation kokouksesta, RSKL:n Pohjois-Ruotsin piirin puheenjohtajien kokouksesta, onnitteluista, toimihenkilöiden muistamisesta ja yhteistyöstä kunnan äidinkielenopetuksen kanssa. Puheenjohtajalle annettiin tehtäväksi kirjoittaa kirje kuntaan ja valittaa kunnan tekemästä linjauksesta, mikä vaikeuttaa niiden lasten kielenoppimista, jotka osaavat vähiten suomen kieltä.