Johtokunta kokoontui

2013-03-03-21JK
Uumajan Suomalaisen Kerhon johtokunta kokoontui torstaina 21/3 sairaalan tiloissa.
Kuvassa Östen Ollman, Olli Falben, Kim Borg ja Pekka Erkoinen. Paikalla ollut  Jari Prosi ehti jo lähteä kokouksesta, joka päättyi 19.20. Johtokunnan päätökset:
– Johtokunta hyväksyi Uumajan Suomalaisen Kerhon päivitetyn kulttuurisuunnitelman vuodelle 2013
– Johtokunta päätti, että pidämme ylimääräisen jäsenkokouksen, jossa tarkistamme kerhon säännöt Mökillä lauantaina 13.4. Kerhon puheenjohtaja alustaa sääntöehdotuksen seuraavaan johtokunnan kokoukseen 10.4.
– Umeå Teaterförening järjestää  yhdessä kerhon kanssa marraskuussa Uumajassa esityksen ”Muista minut” Päätettiin että Uumajan Suomalainen Kerho osallistuu kustannuksiin 10.000 krunulla. Rahat otetaan kerhon kulttuuritililtä. Tapio Tamminen lupautunut hoitamaan käytännön järjestelyt kerhon puolesta
– Kerho ehdottaa Tapio Tammista Umeå Föreningsrådetin johtoon, mikäli hän haluaa.
Päätettiin että projektirahoituskurssille Luulajassa 6.4. osallistuvat kaikki johtokuntalaiset ja kaksi henkilöä joka jaostosta sekä mökkitoimikunnasta. Kurssin hinta on 80 kr / henkilö (kurssi + ruokailu). Tapio Tamminen on lupautunut järjestelemään matkaa ja johtokunta päätti, että Olli Falben avustaa Tapiota halukkaiden hakemisessa.
– Suomen kansallinen veteraanipäivä 27.4. klo 18-20 lauantaina kerhon mökillä. Raili Borg esitteli suunnitelman veteraanipäivän viettoon. Johtokunta päätti, että ruokailu tarjotaan kunniavartiostolle, veteraaneille, puhujille ja muusikolle. Ostetaan kukat veteraaneille. Raili Borg ja Erik Eriksson vastaavat ohjelmasta ja sen toteuttamisesta.
– Päätettiin että Ruosufestivaaliviikolla kerhon mökillä avoimet ovet. Viikon ohjelmasta vastaa työryhmä Raili Borg, Jari Prosi, Östen Ollman, Olli Falben. Kerhon näyttely pidetään viikon aikana yliopistolla päivittäin klo 11.00 -13.00. Jari Prosi vastaa yliopistolla kerhon näyttelystä. Pekka Erikoinen ja Kim Borg avustavat. Kim Borg pitää avoinna Lasitaloa 10.00 -18.00 Ruosufestivaaliviikon tiistaina, mikäli Lasitalo on vapaa. Raili Borg tarkistaa, onko Lasitalo vapaana.
– Talousraportit käydään läpi ensi Jk-kokouksessa 10.4.
– Päätettiin että miesjaosto saa ylittää tilinsä 5000 kruunuun asti. Miesjaosto maksaa rahat takaisin kerholle pikimmiten.

2013-03-21Osten
Östen Ollman on uusi johtokunnan jäsen. Hänet valittiin Uumajan Suomalaisen Kerhon johtokuntaan kevätkokouksessa Daniel Tansen tilalle.