Naisten kuulumisia

Naisjaoston kuulumisia Tämäkin vuosi pyörähtää käyntiin totuttuun tapaan elikä torstaitapaamisilla joka kuukauden viimeinen torstai. Tapaamiset ovat Kerhon mökillä klo 18.30, jos muuta ei ilmoiteta. Tammikuun tapaaminen on 26. päivä ja mökillä. Helmikuussa 23. päivä tapaamme poikkeuksellisesti Tegissä Eijan luona. Tortaisin jatkamme opintokerhoa tasa-arvosta silloin kun tapetilla ei ole muuta tärkeämpää asiaa.

Aloitamme lähiaikoina käsityöopintokerhon Kerhon konttorilla Mariehemmissä sunnuntaisin klo 15.00, jos kiinnostuneita esimerkiksi kahvipussien tekemisestä on tarvittava määrä. Jatkamme myös Pilates-jumppaa maanantaisin klo 17.15 Kerhon mökillä ja vesijumppaa Sävarissa Björkgårdenissa keskiviikkoisin klo 18.00. Lisää osanottajia sopii mukaan ja vasta-alkajatkin ovat tervetulleita.

Helmikuun aikana lähdemme kylpylämatkalle Örnsköldsvikiin joko 18. tai 25. päivä. Matkan Övikiin teemme junalla. Kylpylän yhteydessä on kauneushoitola, josta jokainen voi tilata mieleisiään hoitoja. Lisätietoja kylpylästä, SPA-tarjonnasta, hoidoista, hinnoista yms. löytyy osoitteesta www.paradisbadet.se. Tarkemmat tiedot naisjaoston retken lopullisesta päivämäärästä, kellonajoista, hinnasta yms. käytännön asioista saat, kun seuraat Usuraa sunnuntaisin, käyt katsomassa tiedotukset Kerhon kotisivulta tai ottamalla yhteyttä naisjaoston johtoryhmään, johon kuuluvat

• Hilkka Rajala • Eija Risberg • Raija Simola vetäjän • Heli Aarnipuron lisäksi.

Rahallista hyötyä naisista – kerrankin!!!??? Helmi- ja maaliskuun aikana voit ostaa naisjaoston jäseniltä Restaurangchansen-vihkosia. Kuponkeja on rajoitettu määrä – ota yhteyttä, jos haluat omasi pois. Vihkosten hinta on 200 kr/kappale. Vihkoset ovat täynnä etukuponkeja lounas- ja muihin ruokapaikkoihin, huoltoasemille/auton pesu, uimahalliin, keilailuhalliin …. Jos käytät kaikki etukupongit, niin saat yhteensä yli 23 000 kr edun eli alennuksen siihen, mitä muuten olisit joutunut maksamaan. Kupongit ovat voimassa marraskuun loppuun asti. Säästä rahaa ja tue samalla Kerhon ja naisjaoston toimintaa.

Ota yhteyttä!

Heli 070 – 216 91 41

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *