Kevätkokous 10.3 2012


Uumajan Suomalaisen Kerhon kevätkokous pidettiin mökillä lauantaina 10 maaliskuuta. Kokouksen vieraana oli Sosiaalilautakunnan puheenjohtaja Eva Andersson, joka vastaanotti Vuoden suomalaisystävällisemmän poliitikon diplomin ja jäi hetkeksi keskustelemaan ja vastaamaan kysymyksiin.

Tapio Tamminen luovutti Evalle Suomalaisystävällisimmän poliitkon diplomin.

Kevätkokouksen puheenjohtajana toimi RSKL:n ensimmäinen varapuheenjohtaja. Pohjois-Ruotsin piirin nykyinen ja vielä kerhonkin entinen puheenjohtaja Sinikka Lindqvist Skellefteåsta.

Kokous totesi, että kerhossa oli viime vuonna paljon toimintaa, rahatilanne hyvä ja jäsenmääräkin oli lisääntynyt hieman edellisvuosista ja päästi edellisvuoden johtokunnan vapaaksi vastuusta.

Olli Faben on aloittanut kerhon työntekijänä, joten hän sääntöjen mukaan erosi johtokunnasta. Hänet tosin valittiin takaisin johtokuntaan työntekijöiden edustajana, mutta kevätkokous valitsi Ollin tilalle varsinaiseksi kahdeksi vuodeksi Jari Prosin, joka tässä pitää seuraa kerhon viimeiselle elossaolevalle perustajajäsenelle Irma Larssonille.

Uudeksi varajäseneksi johtokuntaan valittiin Pekka Erikoinen, joka tässä istuu Jussi Vartiaisen seurassa, sekä Saara Minkkinen.

Kerhon vaalivaliokuntaan valittiin Tapio Tamminen, joka tässä seisoo Rauno Pihlajamaan seurassa.
Lisbeth Pihlajamaa, kuvassa keskellä, valittiin myös vaalivaliokuntaan. Kuvassa Eero Tennilä, Sipri Ollman, Lisbeth Pihlajamaa, Arja Tamminen, Pekka Erikoinen ja keittiön ovella seisoo Eija Salomäki. Johtokunta sai tehtäväkseen täydentää vaalivaliokuntaa vielä kolmannella henkilöllä.
Marjatta Forsells toimi kahvinkeittäjänä ja hyvät kakku- ja pullakahvit saivat kokousväeltä lämpimät kiitokset.

Viime vuoden johtokunnan lähteviä jäseniä; Tapio Tammista, Marjatta Forsellsia ja Saara Minkkistä onniteltiin jo viime vuoden viimeisessä johtokunnassa, joten mitään lisäkukkia he eivät kevätkokouksessa saaneet.Foto:Olli Falben
Alla lisää kuvia Kevätkokouksesta. Foto: Christina Borg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *