Maksuongelmat pakottivat SIUM:in kokoukseen


Maksuongelmat, postin ja laskujen häviäminen, pakottivat vihdoinkin SIUM:in jäsenkokoukseen. Puheenjohtaja Saman Nikmanesh edustaa IDSO:a (Iranska demokratiska studentorganisation)

Aira Merhrani, Iranilaisten yhdistyksestä ja Mona Linder yhdistyksestä Visioner och attityder.

Chaitanya (Chaitu), Meffrap – yhdistyksestä

Jose Sobrino , SIUM:in varapuheenjohtaja, Peña Latina -yhdistyksestä on pitänyt paussia yhdistystoiminnasta. Paussia ovat pitäneet myös rahastonhoitaja, joka oli Kurdistanissa puoli vuotta, ja sihteeri, jota ei ole näkynyt vuoteen ja vasta isäksi tullut puheenjohtaja.

Kim Borg Uumajan Suomalaisesta kerhosta oli kriittnen. SIUM:hoitaa radion, jonka kautta Uumajaan Suomalainen Kerhokin lähettää ja muutaman kerran on jouduttu vetämään kaapeli kerhon puhelimesta studioon, koska radion puhelin ei ole toiminut.

Ratkaisua yritetään nyt löytää yhdessä. Työryhmä: saman Nikmanesh, Olli Falben ja Kim Borg saavat jatkaa työtään weppiradion käynnistämiseksi ja SIUM. pitää ensimmäisen vuosikokouksen kahteen vuoteen 20.5.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *