Kesäkahvila käynnistyi

Uumajan Suomalaisen Kerhon kesäkahvila mökillä, Olle Fiskares väg 14,  käynnistyi maanantaina. Paikalla olivat Marjatta Forsellsin ja Raili Borgin lisäksi Merja Olsson, joka on lupautunut auttamaan kesäkahvilassa tarvittaessa ja Christina Borg, joka päivän kunniaksi seisoi sekä kameran että videokameran takana. Kesäkahvilan taidenäyttelyjärjestys muuttui hieman kun osoittautui, että tämän viikon perjantaina oli mökki varattu. Tällä viikolla ei ole taidenäyttelyä. Kesätaidenäyttelyn avajaiset ovat ensi viikon maanantaina.

Mökki on auki joka viikko maanantaista torstaihin 12.00 -18.00, ja lauantaina 14.00 -18.00, Perjantaina mökki on suljettu. Kesäkahvilan pitäjät päättivät lisätä kahvilan ruokalistaan pullakahvien lisäksi sillivoileivän sekä päivän sopan, joka tarjoillaan klo 16.00 kahdellakymmenenellä viidellä kruunulla. Maanantaina kävi mökilla 17 henkilöä.

Kesäkahvilan naiset valmiina taistoon.

Nyt on kerhon puheenjohtajallakin aikaa jutella sekä jäsenten että muiden kahvilavieraiden kanssa.

Kahdeksan viikkoa kesäkahvilaa. Se vaatii jo suunnittelua.

Kerhon mökki on todella ihana paikka viettää aurinkoisia suvipäiviä.

Olli Falben ja Kim Borg käyttivät tilaisuutta hyväkseen -puutöihin.

Puutöissä on suunnitteluvaihe tärkeä.

Puutöitä jäi myös huomiseksi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *