Uumajan kunnan avustussäännöt yhdistyksille muuttuvat


Uumajan kunnan yhdistystoimisto on saanut kulttuuri-, sosiaali- ja vapaa-ajanlautakunnilta tehtäväkseen tutkia kunnan avustussääntöjä ja ehdottaa tarpeellisia muutoksia. Viimeksi kunnan avustussääntöjä muutettiin 90-luvun lopulla.

Uudistusehdotusten joukosta löytyy muun muassa ehdotus siitä, että Ruotsinsuomalaiset eläkeläiset otetaan mukaan eläkeläisyhdistysten sääntöihin ja ruotsinsuomalaisilla eläkeläisillä on näin sama mahdollisuus hakea tukea kunnasta eläkeläistoimintaan kuin mitä ruotsalaisilla eläkeläisyhdistyksillä on.

Kuntalaisilla ja kunnassa toimivilla yhdistyksillä on mahdollisuus sanoa mielipiteensä uudesta sääntöehdotuksesta. Viimeistään 14. syyskuuta haluaa kunta mielipiteesi. Uusi sääntöehdotus, taustatiedot ja mielipidekysely löytyvät kunnan kotisivulta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *