Talviajassa kulkeva streamer sulki Usuran lähetyksen

streamerTalviajassa kulkeva streamer sulki Usuran lähetyksen. Kesä- ja talviaikojen vaihtelu tuo joskus yllättäviä ongemia. Tänään, maaliskuun viimeisenä sunnuntaina, koko Ruotsin siirryttyä kesäaikaan, päivittyivät useimmat kellot Ruotsin digitaalisessa maailmassa. Näin ei kuitenkaan tapahtunut streamer – vempeleen kohdalla. Streamer on kapine, joka säätelee lähetyksien pääsyä Internettiin. Nyt pakotti streamer radion kuuntelijat ylimääräiseen hiljaiseen puoleen tuntiin. SIUM:in tietokone alkaa yleensä soittaa musiikkilistaa 14.30. Ottaen huomioon talviajan vaihtumisen kesäaikaan, olisi tänään pitänyt lähetyksen alkaa vasta 15.30, siis talviajan mukaan. Näin ei tapahtunut. Streamer on jollakin tavalla sulkenut ulos Usuran lähetyksen.

Kuukauden viimeinen lähetysvuoro oli Eläkeläisjaosto Ikinuorten ja Ruotsin kirkon yhteinen lähetys. Eläkeläisjaosto on pääsiäislomalla, mutta Usuran soittolistalle on ladattu paljon hyvää suomalaista musiikkia.

Streamerin uudelleen ohjauksesta vastaa Olli Falben, joka on juuri nyt Suomessa, mutta tulee takaisin keskiviikkona. Ensi sunnuntaiksi vian pitäisi siis korjaantua.