Naiset Övikin retkellä


Nyt olemme sitten tehneet ensimmäisen kylpylämatkamme. Lauantaina 24. kävimme Övikissä junalla. Matkaan uskaltautui ja ehti mukaan kaikkiaan 10 Aktiivia Akkaa. Puolet meistä vietti päivänsä kaupungilla ja toinen puoli nautiskeli rentouttavasta päivästä kylpylässä.

Juna Övikiin kulki tänä lauantaina ihan aikataulun mukaisesti. Kaikki me mukana olleet voimme suositella junamatkaa muillekin kerholaisille. Maisemista voi nauttia kaikessa rauhassa. Ei tarvitse välittää liikenneruuhkista ja kaikenlaisista tiellä kaahaajista. Konduktööri, joka oli mennen tullen töissä junassa oli todella kiva nuori mies. Jälleen kerran Kerho oli PARAS. Konduktööri ei ollut vielä koskaan kirjoittanut niin isoa kuittia kuin se kuitti, jonka me saimme matkamme maksusta. Ja vielä kahteen kertaan – sekä meno- että tulomatkalla. Lupasimme erotessamme Uumajan asemalla lähteä toiselle kertaa junalla Lyckseleen edyttäen, että sama konnari on junassa töissä. Hän lupasi tehdä parhaansa ….

Ennen eroamistamme ja Uumajaan paluuta ehdimme nauttia päivästämme Övikissä. Kaupungille menijät miettivät menomatkalla paluuta Uumajaan jo aikaisemmal junalla. Ostoskierros ja kävely Övikissä oli kuitenkin niin mukavaa, että aika meinasi loppua kesken näiltä shoppailijoilta – niin he ainakin kertoivat, kun tapasivat kylpijät Övikin juna-asemalla. Rahat kyllä riittivät, mutta Uumajan Akathan ovat tunnetusti äveriästä porukkaa!

Kylpylässäkin oli oikein mukavaa viettää päiväänsä. Kristiina Rajala, joka asuu Övikissä liittyi seuraamme ja vakituisena kylpylässä kävijänä hän opasti meidät kaikkiin kylpylän ”salaisuuksiin”. Iltapäivän aikana ehdimme käydä moneen otteeseen erilaisisssa saunoissa joko saunottajan johdolla tai ilman sellaista. Jotkut uskaliaat kävivät jopa laskemassa  liukumäestä. Parasta koko reissussa oli tietenkin – kuten tavallisestikin naisjaoston toiminnassa – se hyvä seura. Kiitos kivasta päivästä kaikille mukana olijoille!

Kun olin tulossa Uumajan asemalle lauantai-aamuna löysin parkkipaikalta onnen lantin. Siksipä päivästä tuli varmaankin niin mukava. Kylpylässä eräs tiputti ruokalautasensa kivilattialle. Lautanen tietenkin särkyi pieniksi palasiksi – mutta sirpaleethan tuottavat onnea! Mitäkän hyvää meille Akoille on vielä tiedossa? Aika näyttää ….

Tule sinäkin tutustumaan toimintaamme vaikkapa maaliskuun tapaamisessa torstaina 29. maaliskuuta. Tapaamme silloin Kerhon mökillä klo 18.30 alkaen. Illan ohjelmassa on silloin Tuppervaara-kutsut uuden tuttavuuden, Merjan, johdolla.

Tervetuloa …………….. Heli AarnipuroJos haluat lisätietoja tai jos haluat kysyä jotakin – soita 070 – 216 91 41 tai lähetä sähköpostia.
Kuva yllä: Naiset nauttivat kylpylätunnelmista myös viime keväänä, kun Lauantaikerho kävi Ö-vikissä uimassa.

 

1 svar på ”Naiset Övikin retkellä

  1. Olipa hyvää mainosta Usk :lle TV 2 Ohjelmassa /Kiitos Veijolle joka jaksaa järjestää liikunta ja kuntoilu ohjelmaa jäsenille !!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *